Een week na mijn ayahuasca weekend voel ik mij nu als herboren!
Moeder ayahuasca heeft mij tot op het bot van mijn ziel gereinigd en mij lessen in onthechting gegeven. Nooit eerder heb ik me zo binnenste buiten gekeerd gevoeld. Letterlijk ook; God wat heb ik vreselijk overgeven en gehuild. Wat was ik draaierig en duizelig. Helemaal door elkaar geschut!
Alle IK-stukjes zijn in de loop van de week weer afgestoft en wel, terug in het fysieke en etherisch lichaam geplaatst. Nu voel ik me als een vlinder die de pop heeft verlaten en haar leven als rups achter zich gaat laten. Bevrijd en getransformeerd! Er zijn nog wel wat angst-schaduwen die mij terug proberen te trekken maar ik voel dat mijn vleugels snel sterk genoeg zullen zijn om de duisternis te verlaten en op reis naar het licht te gaan.
Zojuist heb ik kaarten van de ‘kracht van het wiel’ voor mezelf uitgelegd en de synergie van wat ik hierboven beschrijf is treffend en ontroerend.
Afgelopen weekend heb ik in mijn praktijk mijn workshop: ‘Sporen in reliëf’ aan een zeer enthousiaste deelnemer mogen aanbieden en voor het eerst in tijden voelde ik mij echt helemaal ontwaakt in mijn kracht als beeldend therapeute staan! Mijn hart vloeit over van liefde en dankbaarheid!

Comments are closed.