Onze Ayahuasca ceremonies

De Zilverboom organiseert regelmatig verschillende Ayahuasca ceremonies. (Agenda)
Een veilige setting met liefdevolle, professionele begeleiding is in onze ceremonies altijd gewaarborgd en mede daarom werken we alleen in kleine groepen (max. 6 deelnemers).

Hieronder vind je meer informatie, het programma en de ingeplande data voor de verschillende ceremonies.
Ook is er een keuzehulp opgenomen voor als je twijfelt welke ceremonie voor jou het beste is.

Dagceremonies

Een Ayahuasca dagceremonie is een mooie gelegenheid om kennis te maken met Ayahuasca en te ervaren wat het je kan brengen op het gebied van bewustwording en heling.

Programma en de ingeplande data

Avondceremonies

Deze ceremonies zijn inclusief overnachting en de volgende ochtend een nabespreking van de ervaringen.
Programma en de ingeplande data

Weekenden

Tijdens onze Ayahuasca weekenden krijg je de gelegenheid om diep in jezelf te kijken tijdens twee Ayahuasca ceremonies en een middagworkshop. Ga mee op deze mooie reis naar je innerlijke weten en zet een volgende stap op je pad naar bewustwording en transformatie.
Programma en de ingeplande data

Intensives

Een Ayahuasca Intensive is een unieke, zeer intense ervaring en daarom alleen geschikt voor diegenen die al eerder ervaring opgedaan hebben met Ayahuasca.
We organiseren enkele keren per jaar Intensives met 3 ceremonies en ook meerdere keren per jaar Intensive weken met 6 ceremonies.
Meer info, programma en de ingeplande data

Ceremonies met klankhealing

Deze ceremonies worden altijd geleid door Monique Verboom. Er zal door haar tijdens deze ceremonie vanuit een diepe afstemming klankhealing gegeven worden. Er zal dus alleen live-muziek te horen zijn (o.a. zang, (kristallen) klankschalen, gongs, kristallen harp, sandawa (monochord), sansula, trommel, oceandrum, rainstick, e.d.). Ook is het mogelijk dat er met kleur-, geur- en/of kristalhealing gewerkt wordt, maar niets ligt vast; alles zal in het moment ontstaan.Vanwege het extra hoge trillingsveld wat hierdoor ontstaat verwelkomt Monique voor deze ceremonie graag mensen die zich volledig kunnen overgeven aan hun Ayahuasca-reis en er heel bewust aan willen werken om op een diepere laag terecht te komen. Daarom is deze ceremonie in principe alleen toegankelijk voor ervaren reizigers (minimaal 5 ceremonies).
Voldoe je niet aan de voorwaarde, maar meen je toch deel te kunnen nemen, neem dan even contact met ons op.
Inclusief overnachting en nabespreking van de ervaringen.

Individuele of duo-ceremonie

Een individuele of duo-ceremonie is een goede keuze als je om wat voor reden dan ook niet in een groep kunt of wilt deelnemen. Er kan tijdens deze ceremonies nog persoonlijker met je gewerkt worden en er is uitgebreid tijd voor een voor- en nabespreking.
Meer info

Hoe maak ik een keuze tussen de verschillende Ayahuasca ceremonies?

De keuze voor een Ayahuasca dagceremonie, een avondceremonie, weekend, Intensive of ceremonie met klankhealing is een kwestie van gevoel, maar er zijn natuurlijk wel wat verschillen. Lees  hier verder over de verschillen…