[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mijn Ayahuasca ceremonies

Ik vind het creëren van een veilige setting met liefdevolle, professionele en vooral persoonlijke begeleiding belangrijk. Daarom werk ik alleen in kleine groepen (max. 6 deelnemers).

Ik organiseert regelmatig Ayahuasca weekenden en Intensives. (Agenda)
Hieronder vind je meer informatie, het programma en de ingeplande data.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[vc_toggle title=”Weekenden” el_id=”1498650007719-a0aebf94-0a1b”]Tijdens mijn Ayahuasca weekenden krijg je de gelegenheid om diep in jezelf te kijken tijdens twee Ayahuasca ceremonies en een middagworkshop. Ga mee op deze mooie reis naar je innerlijke weten en zet een volgende stap op je pad naar bewustwording en transformatie.
Programma en de ingeplande data[/vc_toggle]

[vc_toggle title=”Weekenden voor ervaren deelnemers” el_id=”1498650007719-a0aebf94-0a1b”]Voor deze weekenden verwelkom ik graag deelnemers die al ervaring hebben met Ayahuasca (bij voorkeur meerdere ceremonies).
Voor de verder omschrijving zie hierboven bij “weekenden”.
Programma en de ingeplande data[/vc_toggle]

[vc_toggle title=”Intensives” el_id=”1498650049006-40aba9aa-f167″]Een Ayahuasca Intensive is een unieke, intense ervaring. Ik organiseer enkele keren per jaar Intensives met 3 ceremonies en  Intensive weken met 6 ceremonies. De Week Intensives zijn alleen geschikt voor diegenen die al eerder ervaring opgedaan hebben met Ayahuasca.

Meer info, programma en de ingeplande data

[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Naar de agenda voor een overzicht van alle ceremonies en reserveren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]