Ayahuasca weekenden voor ervaren deelnemers

Deze weekenden zijn alleen toegankelijk voor deelnemers die al ervaring hebben met Ayahuasca (bij voorkeur meerdere ceremonies).
Hierbij is vooral belangrijk dat je je goed kunt overgeven aan het proces. Kortom, de spirit van Ayahuasca haar werk laten doen (wat dat ook is op dat moment!) zodat je diep contact kunt maken met jezelf.
Als alle deelnemers dit kunnen ontstaat er in de groepsenergie een hoger trillingsveld wat de ervaring naar een nog hoger plan zal tillen.

In mijn Ayahuasca weekenden krijg je de gelegenheid om in een kleine groep (max. 6 deelnemers) en onder professionele therapeutische en liefdevolle begeleiding diep in jezelf te kijken tijdens twee Ayahuasca ceremonies, twee nabesprekingen en een middagworkshop.
Ga mee op deze mooie reis naar je innerlijke weten en zet een volgende stap op je pad naar bewustwording en transformatie.

Programma

vrijdag

Tijd Activiteit
15:30 Deur open
16:00 Kennismaking en introductie
17:00 Ayahuasca ceremonie met na afloop een lichte maaltijd

zaterdag

Tijd Activiteit
09:00 Gezamenlijk ontbijt met aansluitend nabespreking van de ervaringen van de vorige avond
13:00 Warme maaltijd
14:00 Workshop Innerlijke Verdieping
17:00 Ayahuasca ceremonie met na afloop een lichte maaltijd

zondag

Tijd Activiteit
09:00 Gezamenlijk ontbijt met aansluitend nabespreking van de ervaringen van de vorige avond
11:00 Afsluiting en afscheid

 

Agenda voor de komende weekenden voor ervaren deelnemers

[events_list category=”Weekend-ervaren” orderby=”event_start_date”  order=”asc”]

<a href=”#_EVENTURL”>#_EVENTDATES</a> #_EVENTTIMES {has_spaces}#_AVAILABLESPACES plaats(en){/has_spaces}{fully_booked}{has_tag_Volgeboekt-evenement}Vol{/has_tag_Volgeboekt-evenement}{/fully_booked}{fully_booked}{no_tag_Volgeboekt-evenement}Vol, wachtlijst mogelijk{/no_tag_Volgeboekt-evenement}{/fully_booked}{no_bookings}Reserveren niet mogelijk{/no_bookings}

[/events_list]

Naar de volledige agenda.