Avondceremonies met klankhealing

Er zal door mij tijdens deze ceremonie vanuit een diepe afstemming klankhealing gegeven worden. Er zal dus alleen live-muziek te horen zijn (o.a. zang, (kristallen) klankschalen, gongs, kristallen harp, sandawa (monochord), sansula, trommel, oceandrum, rainstick, e.d.).

Ook is het mogelijk dat er met kleur-, geur- en/of kristalhealing gewerkt wordt, maar niets ligt vast; alles zal in het moment ontstaan.

Vanwege het extra hoge trillingsveld wat hierdoor ontstaat verwelkom ik voor deze ceremonie graag mensen die zich volledig kunnen overgeven aan hun Ayahuasca-reis en er heel bewust aan willen werken om op een diepere laag terecht te komen. Daarom is deze ceremonie in principe alleen toegankelijk voor ervaren reizigers (minimaal 5 ceremonies).
Voldoe je niet aan de voorwaarde, maar meen je toch deel te kunnen nemen, neem dan even contact met ons op.

De groep is kleiner dan bij de andere ceremonies (max. 4 deelnemers) en vanzelfsprekend mag je ook hier rekenen op mijn professionele en liefdevolle begeleiding.

Inclusief overnachting en nabespreking van de ervaringen.

Programma

1e dag

Tijd Activiteit
15:30 Deur open
16:00 Kennismaking en introductie
17:00 Ayahuasca ceremonie (tot ca. 1.00 uur) met na afloop een lichte maaltijd

2e dag

Tijd Activiteit
09:00 Gezamenlijk ontbijt met aansluitend nabespreking van de ervaringen van de vorige avond
11:00 Afsluiting en afscheid

Agenda voor de komende ceremonies voor ervaren deelnemers

[events_list category=”Ceremonie-ervaren” orderby=”event_start_date” ]

<a href=”#_EVENTURL”>#_EVENTDATES</a> #_EVENTTIMES {has_spaces}#_AVAILABLESPACES plaats(en){/has_spaces}{fully_booked}{has_tag_Volgeboekt-evenement}Vol{/has_tag_Volgeboekt-evenement}{/fully_booked}{fully_booked}{no_tag_Volgeboekt-evenement}Vol, wachtlijst mogelijk{/no_tag_Volgeboekt-evenement}{/fully_booked}{no_bookings}Reserveren niet mogelijk{/no_bookings}

[/events_list]

Naar de volledige agenda.