Anna
Anna
Ceremonieleider, Begeleider
Open, invoelend, doortastend, helder en liefdevol.
 

Toen ik ben gestart met reizen bij de zilverboom voelde ik heel sterk dat dit bij mij past. Een gevoel van eerbied voor Ayahuasca, de liefdevolle begeleiding en een veilig setting. Een ruimte waarin we opnieuw het contact kunnen ervaren en onderzoeken met onze diepe essentie.

De Zilverboom is op mijn pad gekomen toen ik er klaar voor was om mijn reis naar binnen aan te gaan. Ik kan mijn reizen misschien wel omschrijven als meest indrukkende gebeurtenissen in mijn leven, van intens verdriet tot liefde waarvan ik in beide de omvang nog niet kende. Ik ben dankbaar voor alles wat het heeft gebracht en met name de verdieping in mijn leven.

‘Het geeft je precies wat je nu nodig hebt’ en ‘het geeft je nooit meer dan je aan kunt’ hoorde ik tijdens de introductie van mijn eerste reis, dit klopt precies. Voor iedereen die zoekende is, vast loopt, het gevoel heeft dat er meer is dan ons dagelijkse bewustzijn, ik kan het je van harte aanbevelen om de reis naar binnen aan te gaan samen met ons en Ayahuasca.

Met heel veel liefde begeleid ik jullie in dit proces.