Pat Kuiper
Pat Kuiper
Ceremonieleider, Begeleider, Individuele sessies
Liefdevolle aanwezigheid, humor, liefdevol confronterend, dienstbaarheid.
 

Liefde en aandacht voor jou in jouw proces, voelen en inspelen op wat jij nodig hebt. Woorden die bij mij passen zijn liefde, vertrouwen en dankbaarheid.

Mijn insteek in jouw ceremonie is om volledig aanwezig te zijn om jou te kunnen en mogen begeleiden, mijn rol is dienstbaar. Mijn levens-ervaringen, opleidingen en de Ayahuasca reizen en natuurlijk de mooie begeleiders op mijn pad hebben mij gebracht dat ik jou nu kan begeleiden op jouw reis.

De Ayahuasca sluit goed aan bij mijn coaching en training op ‘onbewuste drijfveren’. In ons dagelijks leven worden wij aangestuurd door ons ‘onbewuste’, goed voor 95% van ons gedrag, je zet dus maar 5% van je gedrag bewust in. Het is heel zinvol en zingevend om ‘inkijkjes’ te krijgen en dit mee te mogen nemen in je dagelijkse leven, zeker datgene waar jij tegenaan loopt en wat je graag wilt transformeren.  Ik geniet ervan om mensen die  willen groeien en ontwikkelen, te begeleiden naar een meer bewust , milder en liefdevol leven.

Mijn manier van werken kenmerkt zich als liefdevol confronterend, uitdaging en humor. Altijd dienstbaar aan jou en jouw proces.