Een goede twee maanden geleden heb ik moge deelnemen aan mijn eerste Ayahuasca Reis.
Na meer dan een jaar wachten had ik eindelijk besloten dat ik klaar zou zijn voor het avontuur.
En een avontuur is het zeker geweest, maar wel een avontuur gecreëerd in een veilige omgeving. Mijn eerdere ervaringen met geest verruimende middelen hebben mij doen leren dat een veilige set en setting het allerbelangrijkste is voor een fijne reis.
En dit heb ik bij De Zilverboom zeer zeker zo ervaren.
De professionele manier van uitleg geven over de dag, de “heilige” plaats die gecreëerd is voor de reis zelf en de zorg en nazorg tijdens de dag heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan me eigenlijk geen minpunten bedenken.
De reis zelf heb ik als “zachte openbaring” ervaren. Tijdens de reis heb ik veel oud weggestopt verdriet weten te verwerken. Daarnaast “kreeg” ik van Ayahuasca ook nieuwe inzichten waarmee ik na de reis mee aan de slag kon.
Na het einde van het groepsgedeelte heb ik zelf nog het een en ander uit mijn systeem kunnen verwerken, door middel van de lieve hulpzaamheid van een van de medereizigers.
Lang verhaal kort:
Mijn ervaring is zeer positief geweest op het gebied van zelfontwikkeling en zelfrealisatie. Ik zou het iedereen willen aanraden om op zijn minst één keertje te proberen. Laat je vooral niet gek maken door alle berichtgevingen over Ayahuasca is drugs en drugs is slecht. Het is een plant die helende werkingen heeft en geestverruiming kan realiseren!

Comments are closed.