Mijn eerste reis was 1 maand geleden, het ging toen echt niet zo goed met mij . Bij mij is PTSS vastgesteld tijdens mijn burnout na heftige dingen te hebben meegemaakt in mijn jeugd en het overlijden van mijn zoontje en een zwaar auto ongeluk op mijn 17e levensjaar , waar een intense Bijna dood ervaring mijn leven compleet overhoop gooide.
Ik ben muziek gaan schrijven en letterlijk tussen dood en leven blijven staan, en veel gestuit op onbegrip en eenzaamheid.
Tijdens mijn eerste ayahuasca ervaring was het geen verassing dat het ging over leven en de dood , het ertussen staan, zoals ik al doe in dit leven verkeerde ik in de tussenfase, ik heb gezien hoe lange lichtwezens hielpen met het begeleiden van de groep ( deze lichtwezens heb ik tijdens mijn BDE ook ervaren…). Ik kreeg te zien hoe ze de begeleidsters hielpen en wat de taak was van lichtwerker zijn en de beschermende vleugels van licht brengen op een wereld die het heel zwaar heeft ….gestuurd om de aarde te helpen . Er werd hard gewerkt aan gene zijde.
Hoeveel groter wij zijn dan dat lichaampje !!!

De kracht van vrouwen , en ik was er samen met mijn zus Brenda en ook hebben wij wat uitgewerkt samen en een stuk familieband opgelost , door ons beiden voelbaar ….maar voelde ook het intense verdriet van de aarde, de mensen , de oorlogen het verdriet , onderdrukkingen.
Ik voelde me overweldigd en thuiskomen door deze hele intense ervaring en ben erachter gekomen waarom ik maar altijd wilde verhuizen , ik ben naar wat ik als mijn thuisplaneet zie en ben gevlogen via de sterren , waar geen angst was maar wel dood en verdriet ( waarschijnlijk een inslag geweest van een meteoriet ) . Alle graven lagen in geometrische vormen over het oppervlak verdeeld en voelde diep respect hiervoor. De personen van deze wereld waren kleiner en gedrongen en hadden bijna geen pigment.

Ik bewoog tussen meerdere dimensies tegelijk en het meest erge vond ik steeds maar weer doodgaan , ik voelde dat ik niet achter dat vlies wilde gaan dat ik dan zou sterven.
Veel dingen van mijn bijna dood ervaring in 1994 is mij duidelijk geworden … ook dat ik nu tijdens mijn ervaring achter dat vlies kon kijken waarvoor ik zo bang was om te sterven, en daar de meeste bizarre en mooie kleuren en patronen zag .
Ik ben heel ziek geweest na mijn reis , ik had veel los te laten.. maar de volgende dag kon ik alles weer aan!! Ongelofelijk.. Omdat ik het gevoel had dat mijn reis niet af was kwam ik na een paar weken opnieuw terug en ik heb een complete lichamelijke reiniging mogen ervaren.
Kreeg een innerlijk oog die ik lichamelijk toegediend voelde krijgen in de linkerzijkant van mijn lichaam , 2 enorme tikken op mijn hart , voelde als kogels door mijn hart , maar voelde dat ik iets toegediend kreeg ( waardoor mijn hart helemaal open ging staan en vloeide …. ik het het effect gezien van emoties op water en de reiniging daarvan, het uitspreken van intenties op water .. de boodschappen via muziek , de helende kracht van handen en hoe belangrijk je vingers als sensoren zijn…..ook die vingertjes van je kinderen. Dus pas op met tikken uitdelen was de booschap ( 🙂 )
Hoe ik een lichamelijke reiniging zowel energetisch als lichamelijk kan uitvoeren bij mijzelf en hoe ik moet omgaan met de lichamelijke en psychische gesteldheid van mijn HSP- kinderen .
Ik heb een prachtige tijd bij mijn overleden zoontje in de kinderhemel vertoefd waar ik veel informatie kreeg over kinderen in het algemeen en aangezien ik ze ook heb.. ik heb geleerd gelachen en genoten.
Ook heb ik mijn oma ervaren en heeft ze me middels beelden laten weten wat ze van mij gezien heeft aan gene zijde.

Weer in een andere dimensie of leven was ik de baby van een sjamaan , een afrikaanse man die zulke mooie ogen had zodat ik erin verdronk , ik voelde mijn lichaam schudden en begon te huilen van blijdschap en herkenning , hij was mijn papa , ik hou ongelofelijk veel van hem …
Ik heb hem de hele reis bij mij gevoeld en nu besef ik dat ik hem altijd bij mij voelde en hoorde praten tegen mij in mijn slaap. Nu snap ik ook mijn diepe verlangen naar Afrika en waarom ik graag kleurrijke kleren aan heb en Afrikaanse muziek ( vooral drums ) en boeken.

Ik weet nu alweer dat ik diep van binnen de volgende reis ga maken en dan gaat het waarschijnlijk weer een flinke reis worden , maar je weet het nooit , met 2 zulke verschillende reizen heb ik de prachtige samenhang tussen de ervaringen mogen ervaren . Ik wil wat vaker naar ‘huis’ kunnen maar ook om verder te verdiepen in wat ik de wereld te geven heb en wat ik mijn kinderen meegeef . Want mijn taak is groots en het is klein en het is allemaal goed

In deze bezetting met zulke lieve begeleidsters Monique , Karoline , Edith en Rica, zo ontzettend bedankt , niet alleen ik maar ook mijn complete gezin gaat nu als een sneltrein .
Vanaf januari ben ik zelfstandige met het creëren van illustraties voor kinderen en baby’s !!
Mijn levensgezel gaat nu ook ayahuasca beleven , wat ik nooit verwacht had .Maar ben ik erg blij om met mijn jubelend hart ondanks wat de toekomst brengt , ik verblijf in vrede.
Ook zullen jullie , lieve begeleiders , hem op weg helpen ,
Met jullie liefde en met jullie helpers gaat dat helemaal goedkomen. 🙂

Comments are closed.