Iedereen heeft wel eens even hulp nodig…

Misschien weet je precies wat er mis is, wat je graag zou willen veranderen in je leven en heb je daar even hulp bij nodig. Het kan ook zo zijn dat je alleen het gevoel hebt dat het allemaal niet zo lekker gaat maar dat je niet precies de vinger kunt leggen op de oorzaak.
Of misschien wil je hulp bij het integreren van je ervaringen en inzichten uit de Ayahuasca ceremonies die je bij mij bijgewoond hebt.

Hoe dan ook, ieder mens en iedere hulpvraag zijn uniek. Mijn sessies kenmerken zich daarom door een zeer persoonlijke benadering, geheel afgestemd op je persoonlijkheid en situatie.

Ik ben graag je luisterend oor, klankbord, spiegel, sparringpartner, meedenker, criticus en inspirator; kortom, degene die de start is van de gewenste verandering.

Iedereen heeft weleens de behoefte om met iemand te praten over wat hem/haar bezig houdt, dwars zit of blokkeert in het leven. Samen gaan we op zoek om de oorzaak van deze blokkades te achterhalen.
In alle vrijheid wordt je in staat gesteld om je eigen oplossingen te vinden. Je kunt het zien als een steuntje in de rug waarna je zelf de inzichten in de praktijk kunt gaan brengen, al dan niet met mijn begeleiding.

Ik wil graag mijn kennis, ervaring en intuïtie inzetten om als het ware een eindje mee te lopen op je levenspad. Ik help je je uitdagingen aan te gaan zodat je zelfstandig de stappen kunt zetten die nodig zijn.

Ook als je geen problemen ervaart, maar wat meer inzicht in jezelf zou willen krijgen, kun je bij mij terecht.

Alle onderwerpen kun je met mij bespreken en uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk.

In een telefonisch kennismakingsgesprek (gratis, max. 30 min.) inventariseren we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Daarna wordt eventueel een sessie of een traject ingepland voor coaching of therapie.
Via de contactpagina kun je mij een berichtje sturen.

.

De druppel…

Als een druppel in het water valt ontstaan er rimpels en soms zelfs golven.
Zonder blokkades kan het water onbelemmerd stromen;
de rimpels en golven zijn krachtig en komen ver.

Water is een goede metafoor voor het leven.
Een kleine stap kan, net als de druppel, veel teweegbrengen.

Coaching en/of therapie kan blokkades weghalen waardoor alles weer gaat “stromen” en je weer voluit kunt leven vanuit je eigen kracht en kwaliteit.

Laat vandaag nog de druppel in het water vallen en laat de verandering beginnen…
Je bent het waard!