Leela therapie

Tijdens de Leela Therapie wordt er gewerkt met Leela kaarten; een bewustzijnsspel met grenzeloze mogelijkheden.

Het is een snelle en simpele manier om via beelden inzicht te krijgen in jezelf. Je reist door de verschillende bewustzijns-lagen heen op een zeer eenvoudig wijze en vol bewust.

Leela therapie werkt met kaarten met een korte visualisatie in de Ik-vorm. Deze visualisatie biedt je als het ware een glijbaan aan naar het onder- of bovenbewuste. Door middel van de vragen die ik stel raak je dieper in je onderbewuste of bovenbewuste gebied en kun je dit verkennen. Door het te koppelen aan het NU kun je inzichten krijgen over jezelf en je huidige leven.

In het spel ben jij de reiziger en ik medereiziger; we reizen dus samen. Na een korte ontspanning lees ik de door jou uitgekozen Leelakaart voor. Tijdens het voorlezen stel je je zich voor dat je de Ik-persoon van het korte verhaaltje bent. Wanneer het verhaaltje stopt (het is dan nog niet af) ga ik vragen stellen. Door de manier van vragen stellen kun je als het ware surfen op het “innernet” (het psychisch universum).

Leela helpt je om bewust te krijgen wat er speelt in je huidige leven; hoe je kijkt naar de dingen en hoe je er mee omgaat. Het spel heeft een fascinerende, directe werking bij het helingsproces.

Een sessie duurt 60-75 min.