Misschien twijfel je wat voor jou de beste keuze is uit de verschillende Ayahuasca ceremonies.
Ik geef alleen weekenden en Intensives. Hieronder vind je de voordelen daarvan beschreven.
Kies je liever voor een dag-of avondceremonie, lees dan hier verder.

Nabesprekingen

De ochtend na een ceremonie is er altijd een gezamenlijke nabespreking waarin je uitgebreid de gelegenheid hebt om je ervaringen te delen en je eventuele vragen te stellen. Ik zal ook toelichting geven op je reis en je thema’s. Dit helpt vaak om je ervaringen te begrijpen en te kunnen integreren in je dagelijkse leven.
Het is fijn om te kunnen delen, maar ook zul je merken dat de ervaringen van anderen ook betekenis hebben voor jezelf.

Contact met medereizigers

Bij de weekenden en Intensives is er, rondom de ceremonies, meer gelegenheid voor contact met medereizigers, wat doorgaans als heel fijn ervaren wordt.

Diepte van je proces

Omdat je in een weekend of Intensive meerdere ceremonies doet zijn vrijwel altijd de volgende avonden een verdieping op de ervaring/het thema van de eerste avond. Je kunt dus dieper in je proces duiken en daarom beklijven de inzichten vaak nog beter.

Deelnemers die al ervaring hebben met Ayahuasca (liefs meerdere ceremonies) kunnen zich over het algemeen meer en sneller overgeven aan hun innerlijke reis. Daardoor ontstaat een groepsenergie waarin je nog meer de diepte in kunt. Hiervoor zijn mijn weekenden voor ervaren deelnemers een aanrader.