Misschien twijfel je wat voor jou de beste keuze is uit de verschillende Ayahuasca ceremonies die wij aanbieden.
De keuze voor een dagceremonie, een avondceremonie, weekend, Intensive of ceremonie met klankhealing is een kwestie van gevoel, maar er zijn natuurlijk wel wat verschillen.

Keuze voor overdag of ‘s avonds

Een Ayahuasca dagceremonie wordt overdag gegeven en de ceremonies bij de avondceremonies, weekenden en Intensives worden in de avond/nacht gehouden. De energie van het donker past eigenlijk wat meer bij een innerlijke reis omdat je dan sowieso al wat meer naar binnen gekeerd bent dan overdag. Overdag verduisteren we de ceremonieruimte wel, maar helemaal donker is het niet.

Nabesprekingen

Een ander groot verschil is dat je bij een avondceremonie of een weekend uitgebreid de gelegenheid hebt om je ervaringen te delen. We doen dat in een gezamenlijke nabespreking de volgende ochtend. Het is fijn om te kunnen delen, maar ook zul je merken dat de ervaringen van anderen ook betekenis hebben voor jezelf. Ook het contact met medereizigers is bij een avondceremonie, maar vooral in een weekend intensiever.

Diepte van je proces

Omdat je in een weekend, Intensive of Special meerdere ceremonies doet zijn vrijwel altijd de volgende avonden een verdieping op de ervaring/het thema van de eerste avond. Je kunt dus dieper in je proces duiken en daarom beklijven de inzichten vaak nog beter.
Voor ervaren deelnemers die in een extra hoog trillingsveld willen reizen zijn onze avondceremonies met klankhealing een aanrader.

Aan een specifiek thema werken

Ayahuasca geeft je altijd wat op dat moment het belangrijkste voor je is om inzicht in te krijgen en/of te helen. Door je echter te focussen op een specifiek thema (vooraf, maar ook tijdens een weekend d.m.v. meditaties en workshops) zal dat betreffende thema ook duidelijker aan bod komen in je reizen.

Na afloop blijven slapen

Als laatste ervaren de deelnemers het ook als heel prettig om na een reis niet meer naar huis te hoeven reizen (wat na een dagceremonie wel zo is), maar gewoon lekker te kunnen blijven slapen.

Naar de agenda.