Hallo mijn naam is Edwin en ik heb deelgenomen aan de Ayahuasca-ceremonie in Etten-Leur. Een Mooie locatie, een heel goed bereikbaar met de trein van uit heel het land.

 

Een bekende van mij heeft ooit eens verteld dat hij eens in de zoveel tijd een reis maakt om zijn problemen onder ogen te zien, ik vond het leuk hoe hij daar over sprak. Maar dacht dat is niks voor mij. Want ik heb geen problemen toch. Tot vorig jaar toen kwam ik er achter dat me ex al een jaar haar gerief ergens anders haalde mijn wereld stortte in, ik wist het voor maanden niet meer en ging door op automatisch piloot, en bij toeval belde de vriend mij, en ik vertelde wat er allemaal speelde in mijn leven waarop hij zei, dit is het juiste moment voor jou om tot je zelf te komen door toch eens de Ayahuasca te doen. En dat heb ik toen gedaan.

Ik ben heel vriendelijk ontvangen en toen alle deelnemers gearriveerd waren zijn we na de gebruikelijke rondje voorstellen, vragen, Uitleg naar de zaal gegaan. Die zag er heel mooi uit.

Wat ik kan vertellen wat ik mee heb gemaakt. Bij mij speelde het allemaal op de achter grond af in mijn onderbewustzijn zeg maar. Ik zag kleuren en zag beelden maar het was niet echt duidelijk voor mij maar ook dat ik huilde ik denk dat De moeder mij heeft beschermd tegen alle ellende die ik heb mee gemaakt, maar in mijn onderbewustzijn heeft zij mij geholpen. Nu een tijd later merk ik wel dat het mij wel iets rustiger heeft gemaakt, en dat ik nu iets anders in het leven sta dan voor heen. Op een positieve manier.

Voor mij als iemand die overal controle over wil hebben, was het heel moeilijk om de die controle los te laten. Ik heb wel gemerkt dat je dat eerst moet kunnen, om een betere reis te kunnen maken.

Comments are closed.