Binnen een half jaar tijd heb ik deelgenomen aan verschillende ceremonies. Iedere reis is weer compleet anders, maar wel met rode lijnen in thema’s. Ik ben ondergedompeld in het warme bad van universele liefde, zelfliefde voor mijzelf. Me compleet verbonden gevoeld met alles en iedereen. Door contact te maken met verschillende stammen over de hele wereld, heb ik mijn roots gevoeld en gezien. Die oerwijsheid.. je intuïtie en dichtbij de natuur zijn.
Ondanks dat ik heel gevoelig ben, heb ik zo ontzettend veel gevoel weggestopt uit angst wat er tevoorschijn zou komen als ik dit toe zou laten. Langzaam en soms heel direct zijn muren afgebroken die ik op had gebouwd om mezelf te ‘beschermen’. Ik voel nu zo helder en het krijgt de ruimte, het mag er zijn. Ik mag er zijn! Pittige stukken van vrouwenpijn, trauma’s van mezelf in vorige levens en dit leven kwamen langs en zie hoe die mij als persoon gevormd hebben. Gesteund en geleid door een heel team van spiritgidsen en engelen bij de Zilverboom hier op aarde, heb ik mij eindelijk veilig genoeg gevoeld om deze heftige stukken te doorleven. En zoveel heb ik los mogen laten: oude ingesleten paden/ patronen zijn nu nieuwe wegen geworden en ik weet nu dat je de keuze hebt om die nieuwe weg te nemen! Dat is de ultieme vrijheid.. Elke sessie voel ik me sterker en geloof ik meer in mijn eigen kracht. Aya liet me zien dat je kracht oneindig is, als je er maar in gelooft, je alles kan creëren en manifesteren. Dus boodschap: Leef! Volg je hart zonder angst en zie wat een overvloed het leven te geven heeft. Overgave en vertrouwen en leer surfen op de waves of existance.

Comments are closed.