Paaszaterdag heb ik een Ayahuasca-ceremonie gedaan bij Monique hetgeen me weer een stap verder heeft gebracht in mijn proces.
Ik ben bij diepe oude pijn terechtgekomen, oude angsten en verdriet dat geuit kon worden. Ook heb ik gezien en gevoeld welke overtuigingen mij blokkeren om verder te komen, om volledig in mijn kracht te kunnen staan.
Monique wilde me laten kijken naar mijn pijn, en hoewel me dat eigenlijk niet nodig leek, kwam ik erachter dat ik helemaal niet wilde kijken naar de situatie die de pijn heeft veroorzaakt. Aj!

Maar na het nodige te hebben doorgewerkt krijg ik op een gegeven moment ook een keuze, de keuze om opnieuw geboren te worden. Hoe toepasselijk met Pasen!
Weer wat later in de ceremonie krijg ik ook een kracht-ervaring, ik zie mezelf als een koning die een volk te leiden heeft en dat ook helemaal doet vanuit zijn kracht!

Ik heb nog veel meer ervaren in de ceremonie maar het voert wat ver om dit allemaal te beschrijven. Wel wil ik Monique graag heel erg bedanken voor de goede en warme begeleiding tijdens de ceremonie!

Comments are closed.