Individuele Ayahuasca ceremonie

Een individuele ceremonie is een goede keuze als je om wat voor reden dan ook niet in een groep kunt of wilt deelnemen. Er kan tijdens deze ceremonies nog persoonlijker met je gewerkt worden en er is uitgebreid tijd voor een voor- en nabespreking.

Als je graag een individuele ceremonie wilt ervaren (alleen of met zijn twee├źn) dan kun je rechtstreeks met een van de begeleid(st)ers die hieronder vermeld staan contact opnemen. Je kunt dan al je vragen stellen en in overleg een datum voor je ceremonie inplannen. Je kunt deze begeleid(st)ers bereiken door een bericht te sturen naar een van de vermelde e-mailadressen.

Wil je graag advies over deelname in een groep of individueel, dan kun je hierover altijd telefonisch contact opnemen met Monique Verboom.

Begeleiders voor een individuele ceremonie

Pat Kuiper
Ceremonieleider, Begeleider, Individuele sessies
Liefdevolle aanwezigheid, humor, liefdevol confronterend, dienstbaarheid.
Levenservaring en mijn eigen zoektocht naar mijn eigen diepste wezen, leiden tot steeds meer ruimte voor innerlijke wijsheid en een helder weten. Hiermee begeleid ik je liefdevol op jouw innerlijke Ayahuasca reis en stem ik af op jouw behoefte. Vertrouwen en veiligheid bieden zijn vanzelfsprekend.
Robby
Begeleider, Individuele sessies
Betrokken, rustige aanwezigheid, stabiel, open, wijs.
Iedere reis die je maakt is weer een avontuur en of je nu voor het eerst op avontuur gaat of voor de 100ste keer, er is altijd wel een gevoel van opwinding, anticipatie en spanning. Mijn doel is dan ook om dit avontuur zo ontspannen, soepel en veilig mogelijk te laten voelen. Zodat jij volledig kan zijn met wat er op dat moment is. Wat voor mij belangrijk is bij het begeleiden; afstemming op jouw behoeften, overgave, ontspanning en plezier. In je proces stappen is een serieuze bezigheid maar wie zegt dat je er niet ook van kan genieten? We zullen de individuele ceremonie samen ingaan en waar nodig zal ik je ondersteunen, maar het is jouw proces en jouw pad. Zie mijn taak als die van een herder, ik laat jou je eigen pad bewandelen maar ben er altijd voor je, energetisch en fysiek. En wanneer dat nodig is zal ik je subtiel een andere directie laten zien. Los van het begeleiden van Ayahuasca houd ik me bezig met transformational breathwork en massage.