Ayahuasca 2e reis /19 december 2015
Deze reis was weer een bijzondere ervaring, geheel anders dan de 1ste keer, toen was het nieuw moest ik ’thuis’ komen, wennen aan de omgeving, de energie, teveel prikkels om mij heen en aan het letterlijk over-geven.
Maar dit maal was het een gedragen reis, begeleid door spirits, maar vooral een waarbij mijn lichaam ziel en geest samen werkten, we deden het samen, het aanvaarden en doorleven van de spirit moeder Ayahuasca. Zij is ook degene die mij diepe inzicht heeft gegeven in de wezenlijke waarheid van de natuur, de diepe spirituele waarheid en liefde welke ik van Haar mag ontvangen, zo belangrijk voor mijn bestaan en bewustwordings proces.
Ik wilde deze keer licht werpen op bepaalde stukken uit mijn jeugd zoals: de moeilijke bevalling van mijn geboorte, de levensvreugde van het jongetje dis ik was op 3 jarige leeftijd, de traumatische ervaring van het moeten verhuizen op mijn 9e jaar en hoe dit mijn leven heeft bepaalt.
Het in contact komen met mijzelf als 3 jarige ging soepel en die koester ik dan ook in mijn Hart, maar de andere aspecten mochten op een andere mannier ‘opgelost’ worden.
Op een mooie bijzondere liefdevolle wijze werd mij duidelijk gemaakt dat deze ervaringen en trauma’s niet meer doorleeft of opgelost hoeven te worden, in plaats daarvan mocht ik het confronteren met pure liefde, op deze wijze – vanuit liefde – begon ik mijn leven en lichaam te scannen, en ik werd gewaar dat het zo gemakkelijk zo simpel was, zo oppervlakkig en toch intens, de liefde maakte het zo licht en transparant.
Ik werd gewaar dat mijn lichaam, mijn energie, IK, I Am, een dimensie sprong had gemaakt, getransformeerd was, dat ik voor mijzelf transparanter en sensitiever ben geworden.
Ik begrijp/voel nu wat ze bedoelen met: “ Kristallijnen lichaam” ! Mooi.
Ook het WAAROM van de aanwezigheid van mijn krachtstokken werd mij duidelijk.
Naast dat ze mij ondersteunen, gaat het hen er ook vooral om om zich te verbinden met de energie van moeder Aya, wederzijdse ondersteuning als ook deelnemen in het evolutie proces.
Verder wil ik even aanhalen dat ik voor 9 jaar geleden een heftige Burnout gehad heb, dit was het einde en een nieuw begin, maar het bepaalde vooral met regelmaat mijn dagelijks bestaan, ik merkte het telkens weer dat als ik in een bepaalde situatie kwam dat de burnout zich weer aandienden.
Na zaterdag, dankzij de AYA en Kosmische energieën, welke thans gigantisch bezig zijn, merk ik dat de burnout ook getransformeerd is, het voelt alsof ik het “achter” mij gelaten heb, heel bijzonder
Monique Carolien Edith, en alle lieve mensen die aanwezig waren, dank voor jullie liefde, zonder mekaar was het niet zo’n mooi feest geweest, tot gauw.
liefs,

Comments are closed.