Afgelopen zondag 30 augustus heb ik voor het eerst een Ayahuasca ceremonie bijgewoond. Wat een mooie en bijzondere ervaring. Ik ben ver op reis geweest. Een reis vol beelden, korte en lange flitsen en veel gedachtes Het was druk, hectisch maar mooi en toch rustgevend. Deze reis bevatte alle emoties. Een lach een traan, vreugde, verdriet, pijn, blijdschap, boosheid, agressie, vrolijk, droevig etc.. Ik betrapte mezelf er zelfs op dat ik lachte terwijl ik ook huilde.. vreemd maar bijzonder niet? Ik voelde boosheid en agressie echter een vreedzame golf van rust en liefde waaide over en nam het over. Zo mooi zo zalig!
Nu bijna een week verder wordt ik overvallen door verschillende en gemixte emoties echter ik merk dat er aan John gewerkt wordt. Ook kreeg ik reeds in enkele gevallen inzicht en antwoorden. En zoals het moet zijn… van en over hetgeen waarvan ik het het meest nodig heb. Wat voelt fijn dat fijn.
Als ik dit terug lees dan denk ik hmm… wat heb ik nu precies geschreven? Moet ik het aanpassen… het lijkt zo druk, hectisch, rommelig en nietszeggend… maar dan denk ik nee…. dit is zoals ik het voel…. dit is zoals het was….
Alle deelnemers dank voor de gezamenlijke mooie knusse en liefdevolle sfeer.
Monique, Caroline en Lex, hartelijk dank voor deze mooie ervaring en bijzondere dag. Dank voor jullie begeleiding en liefde. In het bijzonder Lex. Dank dat je mijn zorgzame broer bent! Love ya <3

Comments are closed.