Geen beeld, geen inzicht, geen verlichting, helemaal niets, totale leegte. Om drie uur geloofde ik er niet meer in. Dan niet, ik doe het wel op eigen kracht. De laatste tijd ga ik toch al met 7-mijlslaarzen door mijn thema’s. Dit los ik ook wel op. Geen boodschap is ook een boodschap een hele duidelijke. Ineens begreep ik het, Moeder Ayahuasca was er al die tijd, ze koos er voor niets te zeggen. Zo liet ze mij mijn eigen kracht voelen, bijv.
Toen verscheen zij, zittend op een troon schuin boven mij: “ik zie dat je mijn boodschap hebt begrepen.” Ze reikte mij haar rechter hand. Ik voelde een omhelzing van pure, onvoorwaardelijke liefde. Het was een intiem samenzijn geweest zonder woorden of beelden. Ik zag dat de bron van zuivere en totale liefde van links achter haar emaneerde. Ik voelde tranen van ontroering opwellen. Het zal bij deze ene ervaring blijven denk ik. Wat kan ze hier nog aan toevoegen? Dit was de ultieme boodschap, de ultieme bevestiging. Ze had me alles gegeven wat ik nodig heb. Ze gaf ook duidelijk aan er vertrouwen in te hebben dat ik het op eigen kracht kon, dat ik in staat was uit de bron te putten waar en wanneer dat nodig is.”

Comments are closed.