In de zomer van 2018 kwam ik naar de Zilverboom voor mijn eerste reis. Ik had het gevoel dat Ayahuasca me verder zou helpen met het loslaten van ‘het oude’, dat wat geweest is, om zo in diepere spirituele wateren te komen.
Daarnaast moest ik veel rusten ivm gezondheidsklachten en ik hoopte dat Ayahuasca hierbij helend kon zijn.

Wat er kwam had ik mij, zelfs na goed ingelezen te zijn, nooit kunnen voorstellen.. Ayahuasca startte op volle kracht. De thema’s die onbewust voor me speelden werden aangereikt, soms op een heel directe manier, soms subtiel, altijd onontkoombaar. Grote misvattingen, ontkenning van verdriet, de nadruk op rationaliteit, serieusheid, controle willen hebben. Er was geen ruimte om illusies hoog te houden. En tegelijkertijd was Ayahuasca als een warme zachte deken én een out of this world psychedelisch, hoe te zeggen.. onbetreden oerwoud/feest/oceaan.

De overgave aan Ayahuasca zorgde voor zoveel vreugde, ontlading, dankbaarheid. En tijdens de kerstintensive, ook bij de Zilverboom, kon ik ‘verblijven’ in andere dimensies.

Sinds ik ben begonnen met reizen is er veel veranderd, de ‘blind spots’ die zijn gezien hebben hun kracht verloren. Ik zit beter in mijn lichaam dan ik me kan herinneren.
Qua gezondheid is de rust nog nodig, dit moet, wellicht, even zo zijn.. Ik ervaar de situatie wel veel lichter, en dat scheelt de helft.

Monique, Rama, Anna en Robby; dank jullie wel voor jullie mooie begeleiding met humor, een omhelzing, lang naast mij zitten en mijn hand vasthoudend terwijl ik door een ‘vertrouw op iets buiten jezelf’ stuk heenging (Anna), en voor de fijne bedjes, het heerlijke eten en de schitterende muziek ♡♡♡.

Op naar de week intensive..♡

Linda

Comments are closed.