Mijn eerste ervaring met Ayahuasca:
Voor dat ik met Ayahuasca in aanraking kwam heb ik eerst op internet van alles uitgezocht en door deze verzamelde informatie heb ik even met de gedachten gespeeld om zelf van Ayahuasca thee te gaan maken.
Toen zijn bij mij de gedachten op gekomen van hoe ga ik het beleven, ga ik mijn pijnlijke kinder- en puberjaren herbeleven of ga ik meer terug naar vorige levens en wat kom ik tegen of ga ik de toekomst zien? Doordat deze vragen bij mij opkwamen en ik geen kennis en begeleiding had, ben ik er gelukkig niet op eigen houtje aan begonnen.
Mijn advies aan iedereen is dan ook om er niet zelf aan te beginnen!!
Als je interesse in Ayahuasca hebt neem dan contact op met mensen die deze ceremonieën organiseren en zich hier in hebben gespecialiseerd niet alleen maar met Ayahuasca maar ook in psychologie, medische kennis en in spiritualiteit, ik ga hier niet dieper in omdat Ayahuasca het voor een ieder anders kan laten ervaren, als men zo een ceremonie gevolgd heeft dan ervaart men zelf wat ik bedoel met gespecialiseerde mensen.
Ik ben blij dat ik op internet De Zilverboom ben tegen gekomen. Na een telefonisch contact was ik 2 weken later bij een weekend ceremonie en mijn partner die niets met spiritualiteit of Ayahuasca had kwam ook mee.
Ik ging met 5 vragen en er werden op een milde manier door Ayahuasca 4 vragen van 5 behandelt. Ik vond het geweldig! Ik ben mijn hinderlijke blokkade in mij en opgeblazen gevoel in mijn maag kwijt. Nu 11 weken later voel ik me nog altijd lekker en wil graag binnenkort nog een weekend ceremonie volgen. Het verbaast mij niet dat mijn partner ook weer mee wil komen.
Ik hebt het kort gehouden in mijn uitleg over mijn eerste ervaring met Ayahuasca, als ik met kennissen hier over praat wordt wel met aandacht geluisterd en interesse getoond om het ook eens mee te maken. Maar Ayahuasca maak je niet zomaar mee, als je klaar bent daarvoor dan roept Ayahuasca jou wel, hoe ??? Dat merk je vanzelf als het zover is.
Via deze weg wil ik Monique, Carolien en Lex van harte bedanken voor hun hele goede begeleiding bij de ceremonie en hun warme liefdevolle ondersteuning, bijzonder aan Lex toen ik op de 1ste avond bij de 2de ceremonie het zwaar had en hij mij met zijn geduldige en liefdevolle begeleiding ondersteund heeft. Nogmaals bedank ik jullie alle drie en hoop jullie binnenkort weer bij een ceremonie te treffen.

Comments are closed.