Over De Zilverboom

Missie

Wij willen je in een liefdevolle, veilige en professionele setting ondersteunen op je pad naar bewustwording en het opruimen van alles wat je nog tegenhoud om je authentieke zelf te zijn en in vrijheid, blijheid en liefde je volle potentieel te leven.

Visie

Wij werken vanuit het besef dat we allemaal één zijn; in liefde verbonden.
Door individueel bewust te worden, te transformeren en uiteindelijk te healen en/of door anderen te helpen dat te doen, healen we ook het collectief; wij allemaal.

Werkwijze

De Zilverboom staat voor veiligheid, professionaliteit, betrokkenheid en een liefdevolle benadering.

Bij de ceremonies vinden wij het vanzelfsprekend dat deze veiligheid op de eerste plaats betekent dat bij ons alle ceremonieleiders en begeleiders een gedegen achtergrond en ervaring hebben en dat er voldoende begeleiders aanwezig zijn bij de ceremonies. Maar ook goede informatie vooraf en nazorg achteraf horen daarbij evenals fijne ceremonieruimtes. En last but not least, is er de zorgvuldigheid waar het medische zaken betreft (bijvoorbeeld de combinatie van sommige aandoeningen en/of medicijnen in combinatie met Ayahuasca); daarvoor is er contact met een medisch adviseur.

Historie

In 2008 werd De Zilverboom opgericht door Monique Verboom, als vervolg op haar praktijk voor holistische therapie en coaching.
In de loop van je jaren spitste het aanbod zich steeds verder toe op het geven van Ayahuasca ceremonies.
Gestart als eenmansbedrijf is De Zilverboom inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een prachtig team ceremonieleiders en begeleiders.

Wij zijn dankbaar dat wij dit mooie “werk” mogen doen.