Over De Zilverboom

Missie

Ik wil je in een liefdevolle, veilige en professionele setting ondersteunen op je pad naar bewustwording en het opruimen van alles wat je nog tegenhoud om je authentieke zelf te zijn en in vrijheid, blijheid en liefde je volle potentieel te leven.

Visie

Ik werk vanuit het besef dat we allemaal één zijn; in liefde verbonden.
Door individueel bewust te worden, te transformeren en uiteindelijk te helen en/of door anderen te helpen dat te doen, helen we ook het collectief; wij allemaal.

Werkwijze

Ik sta voor veiligheid, professionaliteit, betrokkenheid en een persoonlijk, liefdevolle benadering.

Ik vind het vanzelfsprekend dat deze veiligheid op de eerste plaats betekent dat ik een gedegen therapeutische achtergrond en ruime ervaring heb. Maar ook goede informatie vooraf en nazorg achteraf horen daarbij .

Historie

Ik heb De Zilverboom in 2008 opgericht als vervolg op mijn praktijk voor holistische therapie en coaching.
In de loop van de jaren spitste het aanbod zich steeds verder toe op het geven van Ayahuasca ceremonies.
Gestart als eenmansbedrijf is De Zilverboom in enkele jaren uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een prachtig team ceremonieleiders en begeleiders wat maandelijks vele ceremonies verzorgde.
In 2019 heb ik besloten weer terug te gaan naar mijn basis en weer meer persoonlijk met mensen te gaan werken in individuele of duo-Ayahuasca ceremonies en in individuele coaching- en therapiesessies.
Wegens mijn gezondheid heb ik het geven van ceremonies in 2023 moeten stoppen.

Ik ben dankbaar dat ik dit mooie “werk” mag doen.