Een nieuwe start

Monique VerboomAls oprichter/eigenaar van De Zilverboom heb ik mij in de afgelopen zes jaren mogen verheugen in een snel groeiend aantal deelnemers aan onze ceremonies. Dat succes heb ik als een hele mooie bevestiging ervaren; blijkbaar sprak het concept veel mensen aan.

Het is een hele mooie, maar voor mij persoonlijk ook hele intensieve tijd geweest. Met de groei van het aantal ceremonies groeide ook het bedrijf en ontstond er o.a. een prachtig team wat met mij alles in en rondom de ceremonies organiseerde en uitvoerde. 

Ik ben heel dankbaar voor de mooie en bijzondere mensen die zowel in mijn team als als deelnemer in mijn leven gekomen zijn.

Voor mij was echter de tijd gekomen om een andere keus te maken en mijn hart opnieuw te volgen. Vanaf 1 oktober jl. zet ik daarom De Zilverboom alleen voort. Mijn passie is het om meer persoonlijk met mensen te werken. Daarom geef ik alleen nog weekenden en Intensives voor kleine groepen (max. 6 deelnemers).

Daarnaast ga ik ook weer coachingssessies geven zoals ik dat jarenlang gedaan heb. Je kunt voortaan dus ook bij mij terecht voor een eenmalig inzichtgesprek, een integratiegesprek of -traject na je Ayahuasca weekend of een coachingstraject.
Heb je interesse in een van deze mogelijkheden of heb je vragen, dan kun je mij via het contactformulier een berichtje sturen.

Ik ontmoet je graag persoonlijk!

Monique Verboom