Over Monique Verboom

Monique VerboomHet leven heeft mij tot nu toe heel veel gebracht; mooie, fijne dingen, maar ook veel minder fijne. Alles bij elkaar heeft het mij gemaakt tot degene die ik nu ben en daar ben ik blij mee. Ik heb een ruime levenservaring en ik kan mij op vele gebieden ervaringsdeskundige noemen.
Ik volgde diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops op het gebied van holistische therapieën, coaching, proceswerk en persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Je kunt bij mij terecht voor coaching en/of holistische therapievormen om samen helderheid te brengen in waar je tegenaan loopt of inzicht in wilt hebben.

Jaren geleden is Ayahuasca (een plantleraar uit het Zuid-Amerikaanse Amazonegebied) op mijn pad gekomen. Dit heeft mij in eerste instantie persoonlijk heel veel gebracht op het gebied van bewustwording waardoor mijn ontwikkeling op alle vlakken in een stroomversnelling terecht kwam. Na een gedegen opleiding en training geef ik sinds geruime tijd zelf Ayahuasca ceremonies. Ik ervaar het als heel bijzonder om mensen daarmee te mogen begeleiden op hun eigen unieke bewustwordingspad. Het is prachtig om de transformaties en diepe heling te zien die daaruit voortkomen en ik voel mij heel dankbaar dat ik dit mag doen.

In de loop van de jaren ben ik mij steeds bewuster gaan worden van de processen die mijn leven bepalen. Vooral het besef dat ik daar zelf invloed op heb, was een echte eye-opener. Nu help ik graag anderen op hun ontwikkelingspad om zodoende ook hun eigen werkelijkheid te creëren en op te lossen wat hen daarin tegenhoudt.
Leven vanuit mijn hart, in verbinding met het universum, is mijn levensvisie geworden.
Liefde, intuïtie, kennis en (levens)ervaring vormen de basis van waaruit ik werk.

Ik ontmoet je graag binnenkort persoonlijk!

.

From the wisdom of my heart
I offer you my arms, my eyes and my voice.
My arms to comfort you,
My eyes to see beyond
and my voice to make things clear for you.
Know that it is given in unconditional love,
in gratitude of all that I have the privilege to be in this world.

(Monique Verboom, gechanneld tijdens een Ayahuasca reis)