Eerste ayahuasca ervaring op 13 feb. te Etten-Leur.
Goddelijke energie vervult me. Zeer fysieke manifestatie overvalt me. Ongelooflijk machtige golven van energie overspoelen me. Ademhaling leidt dit in goede banen. Zware, diepe inademingen en krachtig blazende uitademingen zorgen voor volledig toelaten wat zich aandient, en volledig loslaten daarvan.
Eenheid met universum, met de Creator. De trillingen van de muziek zijn mijn afstemming op mijn bestemming. Ik ben een mult-dimensionaal wezen. Wat ik denk, ben ik. Een primaat, een jaguar, mijn overleden vader, een alien met zeer krachtige genezende uitstraling, de aarde, het menselijk hart, energie. Een knal van de inslag van een bom op een slagveld ergens, eens knalt mijn linkerkant aan flarden. Ayahuasca’s genezing begint onmiddellijk. Helen en genezen. Onmiddellijk.
Het nu is het al. Een rechte lijn vanuit de Creator snijdt dwars door de astrale lagen van het lijden. Als je op die lijn blijft, blijf je in het nu, vrij van lijden. Dat is mijn richtlijn van Creator naar NU. Evenwicht is bereikt.
Mijn begeleiders vragen om mijn aandacht en energie naar binnen te richten. Moeilijk, weerstand, is er iets te vinden? Ik ben zuiver, geen knopen, geen trauma’s … of wel? Dit is voor de volgende keer. Eerst neerzetten wat ik heb ervaren. Dank je, zuivere zilveren boom, voor je mooie diensten. Dank je medekandidaten, voor de groepsenergie en dank je Caroline en Edith, voor jullie fantastische begeleiding

Comments are closed.