Ik heb deelgenomen aan een Ayahuasca weekend. Dit was mijn 4e Ayahuasca ceremonie en het heeft mij uiteindelijk ook weer goed gedaan, maar het was wel de meest heftige sessie tot nu toe.
Net als voorgaande keren heb ik gebeurtenissen uit het verleden voorbij zien komen, inzichten gekregen en de liefde voor de mensen in mijn omgeving mogen voelen. Soms was het eng, soms moest ik lachen, vaak moest ik huilen. Ik zag ook dingen en mensen die me helemaal niet bekend voorkwamen.
Ik had dit keer ook weer visuele ervaringen; Ik zag bijvoorbeeld een heel geavanceerde (Egyptische?) wereld, met velden metaal gekleurde bollen (op gelijke onderlinge afstand) die als golven bewogen. Dat was mooi maar af en toe ook eng.
Een heel belangrijke blokkade waarvan ik me niet eens bewust was dat ik die had werd me bewust gemaakt en heb ik uitgebraakt. Ik heb al vaker gebraakt tijdens een ceremonie, maar zo diep als nu niet eerder. Dat uitbraken ging ook gepaard met een behoorlijke elektrische schok. Dat was echt heftig. En dat heeft me echt verlost van die blokkade.
Gedurende de ceremonie bleef ik een hele lange tijd in iets steken, en Monique hielp me om daar doorheen te komen. Dat was precies wat ik nodig had! Nogmaals bedankt, ook Carolien en Lex!
De dagen na ceremonie had mijn lichaam en geest het zwaar, maar nu 2,5 week na de sessie voel ik dat ik meer energie heb dan anders en dat ik iets zwaars ben verloren.
Wow Ayahuasca is echt bijzonder!

Comments are closed.