Siobhan de Groot

Ik had al vaak over ayahuasca gehoord en gelezen toen het een aantal jaar geleden op mijn pad kwam. Al in mijn eerste reis wist ik: dit is iets wat nooit meer uit mijn leven gaat!

De totale acceptatie, het gegeven dat alles wat is er mag zijn, is voor mij de kern van het werk.
Ik besloot al in die eerste ceremonie dat ik hiermee verder wilde en ben vrij snel daarna aan de opleiding procestherapeut begonnen. Ik ging aan de slag als begeleider en ceremonieleidster en heb heel veel mensen mogen zien groeien in de afgelopen jaren.

De liefdevolle healing die de plant geeft is iets wat ik ieder mens gun. Tijdens het begeleiden bij de ceremonies ben ik “de handen en voeten van de plant”. Je weet nooit van tevoren wat er naar boven komt tijdens je reis, maar het is precies altijd datgene wat je op dat moment nodig hebt. Dat is en blijft voor mij 1 van de wonderen van de ayahuasca!

Kernwoorden voor mij tijdens de ceremonie zijn; vrijheid, verbinding en groei. Graag begeleid ik je op je pad naar healing en ontwikkeling.

Ik geef individuele en duo-ceremonies bij jou aan huis (max. 100 km van Amsterdam), of op locatie in Noordwijkerhout (Zuid Holland).

Je kunt contact met mij opnemen via e-mail: procesplantsoen@gmail.com