Na 6 ceremonies in 8 maanden ben ik eindelijk bij de kern van mijn probleem aangekomen.
Ik heb gezien wat er gebeurd is en ik heb gevoeld hoe ik me destijds als baby voelde.
Op mijn 48-ste, kreeg ik het vermoeden dat er iets in mijn jeugd gebeurd was. Al mijn 3 broers mankeerden ook wat psychisch.
Extreem geconditioneerd door een narcistische moeder. En dan ga je zoeken: wat mankeer ik en wat is er nodig om beter te worden. Het is een zoektocht van 12 jaar geworden.
Van alles geprobeerd, zowel regulier als alternatief. Bij een somatisch therapeut kwam ik van mijn dissociatie af. Die 22 deelpersoonlijkheden heb ik er zelf uitgewerkt.
Maar verder kwam ik niet. Mijn jeugd is verdrongen en niemand kwam er door heen. Vorig jaar ontstond het idee van misbruik door mijn moeder, maar nog niet hoe of wat.
En toen kwam Ayahuasca langs en ik greep die kans. September 2017 de eerste ceremonie. Wat in 10 jaar therapie niet was gelukt, lukte madre Ayahuasca in een sessie;
Ik kwam weer bij mijn gevoel (had ik afgesloten in mijn jeugd). Ik kon geen mannelijke energie aanmaken en dat is ook gerepareerd. Heel veel niet geuite emoties losgelaten. Vastzittende energie in het zenuwstelsel eruit geschud. Mijn angsten voor het eerst gevoeld en ingezien dat de angst voor afwijzing en om gekwetst te worden een groot deel  mijn gedrag hebben bepaald. En later voorzichtig kwam dat misbruik naar voren. En ik kon maar niet bevatten wat voor een impact dat op mijn leven heeft gehad.
In de laatste ceremonie liet madre Ayahuasca stap voor stap die impact zien en bij elke stap lieten mijn cellen energie los. Hoe mijn verslavingen voor de afleiding zorgden. Hoe ik op de leeftijd van 3 mnd mijn hart afsloot en ik bang voor liefde was. Ik heb tot 2 keer toe een kundalini vuurpijl gevoeld. Maar om alles te kunnen helen moest ik de confrontatie aangaan met die film van toen. Ik dissocieerde net voor het begin. Bij de tweede poging heb ik de film uitgezeten en de angst en de verschrikking van die baby ervaren.
Ik heb ook ingezien dat mijn onderbewustzijn zich altijd schuldig heeft gevoeld voor wat er gebeurd is.
Tijdens dit hele proces heb ik veel hulp gehad van de ceremonieleiders Monique en Annemieke en tussendoor gezien wat voor een engelenwerk zij verrichten. Ook dank voor de toewijding van alle begeleiders die me hebben bijgestaan in dit hele proces. Vorige week ben ik 60 geworden: ik begin mijn leven overnieuw.
Love & Light

Comments are closed.