Het is nu vijf weken geleden dat ik bij jullie was, op een zaterdag. Mijn vierde keer, maar voor het eerst bij jullie. Allemaal op verschillende plekken. De tweede en deze laatste keer waren geweldig, geweldig, hoewel heel verschillend van karakter. Maar beide keren zó overweldigend qua inzichten een eenheidsbeleving… Jullie plek, de Zilverboom, staat nu veruit bovenaan bij mij. Alles was er zo fijn en veilig en prettig! Jufen begeleidde ons en deed dat fantastisch. Volgens mij was het niet gemakkelijk voor haar (er was iemand die heel veel begeleiding nodig had) maar ze bleef volmaakt kalm en stabiel en ongelooflijk lief en aardig.

Ik heb weer op zoveel manieren mogen zien, voelen, horen en ruiken dat alles er op elk moment is om alles mogelijk te maken op de meest – ik zou haast zeggen – opvoedkundige en humorvolle manier die maar mogelijk is. Alles bedoeld om groei en liefde te bevorderen.

Steeds als ik voelde dat mijn lichaam protesteerde tegen de ayahuasca en dat mijn aandacht daarheen getrokken werd, werd me geleerd hoe ik ook dat wat onprettige gevoel weer in de eenheid kon ’tillen’ en verdween het onmiddellijk. Eén keer lukte dat niet en begreep ik dat de narigheid er gewoon op de meest voor de hand liggende manier uit wilde. Ook dat was prima.

Er liepen eindeloos lang tranen van ontroering uit mijn ooghoeken in mijn oren, omdat me zoveel werd gegeven.

Dank dus voor de ervaring. Ik kom zeker nog een keer terug (hoop dat jullie daar dan nog zitten), maar wacht tot ik voel dat de tijd er (weer) rijp voor is.

Veel liefs, vooral ook voor Jufen)

Wilma

Comments are closed.